Winkelmand

0

Gewichtscontrolekit

74,99

Wissen
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

Het Herbalife-programma voor gewichtsbeheersing bevat de perfecte ochtendmix die u helpt de dag op een zo gezond mogelijke manier te beginnen. U hoeft niet langer te benadrukken wat u als ontbijt moet eten of genoegen nemen met ongezonde alternatieven – we hebben hier alles wat u nodig heeft. Het gewichtscontroleprogramma omvat 3 producten:

Formula 1 Shake

Thermojetics instant kruidendrank

Kruiden Aloë Concentraat

Formula 1 Shake Onze meest populaire gezonde maaltijd, formule 1-cocktail, bevat slechts 220 kcal per portie, maar is verrijkt met veel vitamines, mineralen en eiwitten. Het is klaar in minder dan een minuut en is een geweldige en smakelijke manier om de dag te beginnen.

Thermojetics instant kruidendrank

U zult genieten van de energieboost die wordt verkregen uit een mengsel van groene en zwarte thee. Een gezond alternatief voor niet-alcoholische dranken en koffie, het bevat slechts 6kCal per portie.

Kruiden Aloë Concentraat

De genezende voordelen van de Aloë plant zijn al eeuwen bekend. Gebruik het om het lichaam te hydrateren, de maag en de spijsvertering te kalmeren en te kalmeren.

Extra informatie

F1 Smaken

Zachte chocolade, Zomerse bosvruchten, Cookie crunch, Frisse aardbei, Munt chocolade, Appel Kaneel, Bananen Crème, Cafè Latte, Vanille

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gewichtscontrolekit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X