Winkelmand

0

Gewichtscontrole medium set + Programma 30 dagen

109,99

Wissen
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beschrijving

Het Herbalife Gewichtsverliespakket is een geweldig maandelijks maaltijdpakket dat u zal helpen af ​​te vallen. Het pakket bestaat uit 2 gezonde, caloriearme maaltijden per dag en supplementen die uw lichaam helpen om het beste te functioneren, wat de snelste resultaten voor gewichtsverlies verzekert.

Herbalife Gewichtsverlies Basic

2x Shake Formule 1

Tabletten met vezels en kruiden

Formule 2 multivitamine complex

Thermojetics instant kruidendrank

Als u gedetailleerde informatie wilt lezen over alle afzonderlijke producten in dit pakket, klikt u op de links voor afzonderlijke producten.

Herbalife Formule 1-cocktail

Het Herbalife Weight Loss Basic-pakket bevat 2 Formula 1-shakes die minimaal een maand lang 2 maaltijden per dag duren. De Formule 1-cocktail is het best verkochte Herbalife-product dat miljoenen mensen al meer dan 30 jaar helpt af te vallen. Het bevat veel vitamines, mineralen en eiwitten en is een fantastische gezonde maaltijd met slechts 220 calorieën. Beschikbaar in 8 heerlijke smaken.

Tabletten met vezels en kruiden

Vezel- en kruidentabletten zijn een uitstekende aanvulling op het dieet en helpen de aanbevolen dagelijkse dosis vezels te bereiken. Studies tonen aan dat zeer weinig mensen dagelijks 25 g vezels consumeren. Het eten van de juiste hoeveelheid vezels is belangrijk omdat het de maag en darm reinigt, en vezels voldoen ook aan de eetlust, zodat hoofdmaaltijden nooit uit de hand lopen.

Formule 2 Multivitamine

Het bevat alle noodzakelijke vitamines en mineralen die je gedurende de dag nodig hebt, waaronder vitamine A, vitamine B6, B12 en zink. Fosfor en magnesium versterken botten en tanden, terwijl vitamine C en E het immuunsysteem versterken, zodat u zich altijd actief en vol energie voelt.

Thermojetics instant kruidendrank

Een verfrissend, caloriearm drankje gemaakt van een mix van groene en zwarte thee. Het stimuleert de uitscheiding van overtollig vocht uit het lichaam, helpt vet te verbranden en geeft een boost van energie.

Extra informatie

F1 Smaken 1

Zachte chocolade, Zomerse bosvruchten, Cookie crunch, Frisse aardbei, Munt chocolade, Appel Kaneel, Bananen Crème, Cafè Latte, Vanille

F1 Smaken 2

Zachte chocolade, Zomerse bosvruchten, Cookie crunch, Frisse aardbei, Munt chocolade, Appel Kaneel, Bananen Crème, Cafè Latte, Vanille

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gewichtscontrole medium set + Programma 30 dagen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X