Winkelmand

0

Hoe te kopen?

Direct na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging van uw bestelling en een link waarop u moet klikken. Na ontvangst van de orderacceptatie, beginnen we met de implementatie en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van ons werk.

Ontvangstpakket pakket = verzenddatum + levertijd
 

De leverdatum is afhankelijk van de beschikbaarheid van producten en de gekozen betaalmethode, terwijl de levertijd afhankelijk is van de gekozen leveringsmethode.

Product beschikbaarheid
 

Elk product heeft een deadline die beschrijft wanneer producten door ons kunnen worden verzonden – van 24 uur tot meerdere, soms zelfs meerdere dagen (in het geval van producten die moeilijk toegankelijk zijn). We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het aanbod op de site overeenkomt met de werkelijke inventaris, maar het kan gebeuren dat de werkelijke levertijd langer is – we zullen u onmiddellijk informeren.

Als u een groter aantal producten bestelt, wordt de levertijd voor de gehele bestelling afgestemd op het product met de langste levertijd. U kunt de bestelling in fasen voltooien – neem hiervoor contact met ons op of voer de juiste annotatie in de opmerkingen bij de bestelling in.

Betalingswijze
 

Elektronische betaling – de meest handige en zeer snelle manier voor orderverwerking. Tijdens kantooruren wordt het geld op onze rekening meestal onmiddellijk overgemaakt.

Betaling via overschrijving – de duur van de bestelling is afhankelijk van het tijdstip van betaling. Afhankelijk van de bank duurt het meestal maximaal twee werkdagen.

Betaling bij aflevering – de snelste vorm van betaling die onmiddellijke orderverwerking mogelijk maakt. Houd er rekening mee dat er ook extra bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Afleveringsformulier
 

Met de koeriersdienst kunt u uw bestelling meestal binnen 1-2 werkdagen na verzending bezorgen.

BPost bezorgt meestal zendingen binnen de aangegeven 2 werkdagen per prioritaire post of 3-5 dagen per economische post.

X