Winkelmand

0

GOUD Standard

Gouden normen garanties

Lage initiële kosten

Er zijn geen minimumaankopen vereist en de Herbalife Partnerset is niet duur. Het is niet nodig om zakelijke of verkoophulpmiddelen te kopen om bij Herbalife te starten of te slagen.

Niet goed, geld terug

Als u om welke reden dan ook uw affiliatieovereenkomst binnen 90 dagen annuleert, zullen wij de volledige kosten van het Herbalife affiliate-pakket terugbetalen. We garanderen een terugbetaling van 100% van de kosten van producten voor alle onverkochte producten die binnen 12 maanden voorafgaand aan de annulering van de Partnerschapsovereenkomst om welke reden dan ook zijn gekocht.

Geen verborgen informatie over zakelijke kansen

Onze potentiële partners ontvangen op tijd duidelijke en accurate informatie over mogelijke inkomsten.

Schriftelijke garanties

We vereisen van nieuwe partners dat ze schriftelijk bevestigen dat ze bekend zijn met alle Gold Standards Garanties voordat ze de Partnerschapsaanvraag en Partnerschapsovereenkomst ondertekenen.

Goede richtlijnen voor productclaims en productkansen

De voordelen die elk product biedt, zijn duidelijk gedefinieerd en de juiste manier van gebruik staat op het etiket, wat zorgt voor het juiste gebruik van producten voor de beste resultaten. De productverklaringen en productinformatie die door het bedrijf zijn geaccepteerd, zijn te vinden in de productbrochure in het Herbalife Partner-pakket, andere officiële publicaties en op www.MyHerbalife.be

X