Winkelmand

0

Bez kategorii

Herbalife Nutrition and Basketball Belgia

Herbalife Nutrition official Nutrition Supplier Basketball Belgium

Herbalife Nutrition official Nutrition Supplier Basketball Belgium. Zowel voor de nationale 3X3 teams, als voor de Belgian Lions en de Belgian Cats.De komende twee jaar mogen we onszelf de officiële leverancier noemen van voedingsproducten aan de nationale ploegen van het Belgische basketball.

Basketball Belgium bemerkt een sterke groei en professionalisering van het basketbal in België en kijkt ernaar uit om deze samen met Herbalife Nutrition door te zetten. Bij Herbalife Nutrition streven we een topsportmentaliteit na en dit delen we met de Belgische Basketballbond. Volgende maand gaan we mee naar het EK met de Belgian Cats, die vorig jaar een vierde plaats behaalden op het WK. En we begeleiden de Belgian Lions de komende maanden in de aanloop naar Eurobasket 2021!

De samenwerking met een partner als Basketball Belgium werkt bevorderend voor het groeiende positieve imago van Herbalife Nutrition.

About author:-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X